Poštovani,

čast nam je da Vas pozovemo da se upišete na program osposobljavanja sledećih sportskih zvanja:

  * Sportski operativni trener za sledeće grane sporta: Atletika, Badminton, Biciklizam, Boks, Boćanje, Vaterpolo, Veslanje, Gimnastika, Karate, Kajak-kanu, Kik boks, Košarka, Kuglanje, Odbojka, Sportski ples, Plivanje, Rvanje, Rukomet, Savate, Stoni tenis, Streljaštvo, Tenis, Tekvondo, Triatlon, Fudbal , Džudo i Fitnes.

  * Sportski menadžer
  * Operativni sportski menadžer
  * Organizator bezbednosti u sportu
  * Sportski posrednik

Prijave mogu podneti pojedinci ili sportske organizacije za svoje  kandidate u periodu od 01.10.2018. do 03.11.2018. godine.

Prijavljivanje se vrši u prostorijama Zavoda, Masarikova 25/2, svakog radnog dana od 09:00 do 14:00 časova na telefon 064/6421263 ili na elektronsku poštu osposobljavanje@pzsport.rs.

Uz vaše prisustvo potrebno je da ponesete overenu fotokopiju ili original diplomu na uvid sa jednom fotokopijom za poslednje školovanje.
Pored toga potrebno je i lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti ne starije od mesec dana koje možete dobiti u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi u mestu stanovanja ili kod nas u Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta (besplatno).

DETALJNIJE INFORMACIJE MOŽETE DA POGLEDATE U TEKSTU KONKURSA

Za sve dodatne informacije javite nam se na mail osposobljavanje@pzsport.rs ili telefonom 064 64 21 263