U subotu, 14.10.2017. godine u Sportskom centru u Beočinu održan je 8. Međunarodni judo „TROFEJ BEOČINA“ na kojem je nastupilo 377 takmičara iz 49 klubova od kojih je 8 iz inostranstva sa 50 takmičara iz 5 zemalja regiona (Grčke, Bugarske, Hrvatske, BIH i Srbije). Tehnički organizator, Judo klub „CEMENT“-Beočin se potrudio da turnir bude dobro organizovan i da sve protekne kako dolikuje ovakvoj sportskoj manifestaciji. Pokrovitelj turnira je Opština Beočin, a povod je Dan oslobođenja Beočina u Drugom Svetskom ratu.Turnir je otvorio i biranim rečima pozdravio sportiste, sudije, goste i publiku predsednik Opštine Mitar Milinković, koji je i najbolji džudista u istoriji „Cementa“.

Rukovodilac takmičenja: Jočić Miroslav iz Starčeva

Rukovodilac sudija: Rekić Asim iz Novog Sada

Vođe liste: Zeremski Pavle iz Zrenjanina i Mijić Rada iz Novog Sada

Statističar: Barna Vlastimir iz Novog Sada

Sudije: Malešević Nikola internacionalni sudija iz Rume, Otić Svetozar, internacionalni sudija iz Novog Sada, i nacionalne sudije Nedić Gordana, iz Novog Sada, Rahman Goran iz Vrbasa, Lončarević Nemanja iz Bečeja, Zeljković Nikola iz Sr. Mitrovice, Dulijan Aleksandar iz Zrenjanina, Majdov Stefan iz Beograda i Jeremić Nikola iz Rume

Medicinska služba: dr Zlata Jašarević i med. tehničar, Ana Kameščanin iz Beočina

Najbolji klub u konkurenciji poletarki U-10 je „Cement“-Beočin

Najbolji klub u konkurenciji poletaraca U-10 je „Slavija“ iz Novog Sada

Najbolji klub u konkurenciji ml.pionirki U-12 je „Partizan“-Beograd

Najbolji klub u konkurenciji ml.pionira U-12 je „Novosadski džudo klub“-Novi Sad

Najbolji klub u konkurenciji st.pionirki U-14 je „Ruma“-Ruma

Najbolji klub u konkurenciji st.pionira U-14 je Slavija“-Novi Sad

Najbolji klub u ukupnom plasmanu „SLAVIJA“-Novi Sad

Najbolji trener: Petar Vukotić iz „Slavije“-Novi Sad

Najbolji sudija: Majdov Stefan iz Beograda

Najbolji inostrani klub: „Randori“-Istočno Sarajevo/Republika Srpska/BIH

Bicikl kao 8. TROFEJ BEOČINA pripao je TROGLIĆ OGNJENU iz „Sirmiuma“-Sr. Mitrovica koji je osvojio prvo mesto u kategoriji -60 kg za st.pionire.

Prigodne plakete dodeljene su: Nemanji i Ljubiši Majdov-prvacima Sveta u džudo-u, Kostić Vladimiru, najboljem takmičaru „Cementa u 2017. godini, Opštini Beočin i njenom predsedniku Mitru Milinkoviću, Džudo Savezu Vojvodine-predsedniku Ničić Miroljubu, Sportskom Savezu opštine Beočin, Sportskom Centru Beočin, Osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“, Osnovnoj školi „Jovan Popović iz Suseka, Domu zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“-Beočin i Policijskoj stanici Beočin.

PLASMANI PO KATEGORIJAMA:

Beočin, 14.10.2017. godine                                                   Direktor turnira, Andrija Mumović